За пета поредна година Пощенска банка се включва в Глобалната инициатива PARK(ing) Day, която по традиция се провежда през месец септември. В рамките на събитието на 14 септември, от 10:00 – 18:00 ч., ще бъде създаден специален зелен дигитален кът на бул. „Александър Дондуков” №4-6, където скритите места за бягство в природата около София „оживяват“.

Целта на събитието е да се провокира по атрактивен начин вниманието на хората към природата и природните места, които сме забравили или малко познаваме. Голяма част от нас, прекарват все по-малко време сред природата и не знаят за прекрасните „скрити места“ за бягство в природата около София.

Гостите в зеления дигитален кът на банката ще спечелят тематични награди както на място, така и в игра във Facebook страницата на банката.От 14 септември те трябва само да си направят снимка пред иновативната зелена арт инсталация на бул. „Александър Дондуков” №4-6 и да я споделят във Facebook страницата на банката facebook.com/PostbankBG под поста за събитието.